Skip to content

Arbetsglädje

Hem arrow Arbetsglädje Blogg/Podcast/Recensioner/Nyheter
Arbetsglädje Blogg/Podcast/Recensioner/Nyheter

Ron Watson föreläser om arbetsglädjeHär hittar du de senaste nyheter på min hemsida. Genom att klicka på flikarna ovan kan du få tillgång till olika nyheter. Sidan uppdateras med nyheter hela tiden och om du vill automatiskt få ett e-post meddelande när en uppdatering har kommit kan du gå med i mailinglistan (över menyrad till hoger)

 

 


Arbetsglädje Blogg - Arbetsglädje till Alla

I min Blogg  Arbetsglädje till Alla skriver jag korta uppmuntrande inlägg angående arbetsglädje och den pyskosociala arbetsmiljö. Här kan du finna ideér och praktiska tips för att öka Arbetsglädje.

Arbetsglädje Podcast

I min Arbetsglädje Podcast läser John-Bertil Lundén och Charlotte Gottfries upp några av mina artiklar om Arbetsglädje och du kan också ladda ner Podcasten till din Ipod.

Ron´s Arbetsglädje Recensioner

På  sidan recensioner kan du läsa om olika BÖCKER, CD, DVD och VIDEO som har varit en källa till uppmuntra I mitt arbetsliv och som har hjälpt mig att behålla Arbetsglädjen. Recensionerna är korta vilket gör det lätt att avgöra om materialet är något du själv vill ta del av på eget hand. Sidan uppdateras med nya recensioner hela tiden.

Arbetsglädje Föreläsningar och Konferenser

Jag deltar som föreläsare i konferenser anordnade av olika studieförbund, fackliga organisationer och utbildningsföretag. Här kan du läsa om kommande konferenser och öppna föreläsningar där jag medverkar. Här får du information om tid, plats och program.

Arbetsglädje Mailinglista

Genom att gå med I mailinglistan kommer du att få ett Nyhetsbrev Arbetsglädje till Alla ungefär varanna vecka som innehåller ett nytt Arbetsglädje Blogg, Arbetsglädje Podcast eller Recension.
 

 

Ron Watson

Sedan 1983 har Ron arbetat som föreläsare, författare och coach. Han har hållit föredrag och kurser för tusentals människor inom både den privata och offentliga sektorn. Han har varit delägare och redaktör/skribent för fortbildningsbrevet Strategier. Dessutom är han författare till boken Arbetsglädje.

Ron är socionom och fil kand i filosofi. Han är utbildad i NLP och i interaktionistisk psykoterapi.

Mike Pegg har tränat Ron i Encouragement och Binnie Dansby har tränat honom i Source Breathwork.

RON WATSON UTBILDNING AB

Postadress:
Repslagaregatan 9B
SE-211 21 Malmö
Sweden
Tlf:
+46 (0)40-23 25 10
Fax:+46 (0)40-23 46 20
Mobil:+46(0)706-99 57 84
Epost: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det

YouTube Channel