Skip to content

Arbetsglädje

Hem arrow Arbetsglädje Föreläsning arrow Pressklipp arrow Ron Watson utsetts till Fortbildarnas Sommarens Talare 2006
Ron Watson utsetts till Fortbildarnas Sommarens Talare 2006

Ron Watson föreläser om arbetsglädjeSommarens Talare

Sätt fokus på det friska på jobbet! Ja, det menar Sommarens Talare Ron Watson. Vi har utsett honom dels för hans positiva, ljusa och hoppgivande budskap - något vi tycker passar i sommartider - dels för att Ron är den talare vi förmedlat allra mest till olika uppdrag i hela Sverige under den gångna säsongen! Tack Ron för alla fina arbetsinsatser! Ron kommer med glädje också till din arbetsplats, passa på att boka honom för en inspirerande höstupptakt redan nu! 

Ron Watson föreläser om arbetsglädjeLäs Fortbildarnas motivation

 

Ron har hållit uppskattade föreläsningar och kurser för tusentals människor i arbetslivet. Att satsa på arbetsglädje är inget "flum" utan ett sätt att klara av svårigheter på jobbet menar Ron. Vi tillbringar en tredjedel av vårt vakna, vuxna liv på jobbet vilket gör arbetsglädje till en fråga om livskvalitet.

"Vi måste förstås ha yrkeskompetens och meningsfulla arbetsguppgifter men utan arbetsglädje är det svårt att nå ett gott resulat" säger han. Ron Watson är fil kand i filosofi och socionom med en mågfassetterad yrkesbakgrund. Sedan 1983 har han arbetat i egen regi som konsult, handledare och föreläsare inom personlig utveckling och organisationsutveckling. Han var  i många år en av redaktörena för det omtalade fortbildningsbrevet "Strategier" och författare till boken "Arbetsglädje". Under sina utbildningar erbjudar han sina deltagare praktiska redskap för att öka arbetsglädjen, förbättra samarbetet och skapa ett positivt arbetsklimat! 

 

Ron Watson

Sedan 1983 har Ron arbetat som föreläsare, författare och coach. Han har hållit föredrag och kurser för tusentals människor inom både den privata och offentliga sektorn. Han har varit delägare och redaktör/skribent för fortbildningsbrevet Strategier. Dessutom är han författare till boken Arbetsglädje.

Ron är socionom och fil kand i filosofi. Han är utbildad i NLP och i interaktionistisk psykoterapi.

Mike Pegg har tränat Ron i Encouragement och Binnie Dansby har tränat honom i Source Breathwork.

RON WATSON UTBILDNING AB

Postadress:
Repslagaregatan 9B
SE-211 21 Malmö
Sweden
Tlf:
+46 (0)40-23 25 10
Fax:+46 (0)40-23 46 20
Mobil:+46(0)706-99 57 84
Epost: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa det

YouTube Channel